Šta je internet TV?

Pretraga kanala sa interneta je naš izum i jedan od ključnih elemenata naše moderne IPTV platforme.

Gledaj bilo koji kanal.

arenaplus-1

Naziv

Pretraži kanale po nazivu

Žanr

Pretraži kanale po žanru

Država

Pretraži kanale po državi kojoj pripadaju

Dodaj i upravljaj svojim internet kanalima

Mogućnost dodavanja i upravljanja internet listama je veliki plus za naše korisnike koji su u prošlosti televiziju gledali upravo putem istih. Razmena lista je i danas u velikom broju prisutna te smo odlučili da u našu aplikaciju ubacimo mogućnost dodavanja i upravljanja kako bismo sve korisnike navikli na veliki broj mogućnosti koje naš tim pruža!

Veliki broj korisnika već poseduje svoje omiljene liste kanala. Zašto bi bili ograničeni samo sadržajem liste kada imate mogućnost gledanja bilo kog kanala na svetu?Veliki broj korisnika već poseduje svoje omiljene liste kanala. Zašto bi bili ograničeni samo sadržajem liste kada imate mogućnost gledanja bilo kog kanala na svetu?

Ubacite i upravljajte svojim listama direktno iz našeg player-a i gledajte na bilo kom uređaju samo uz Arena+ aplikaciju!

Uslovi koriščenja Internet TV kanala.

Pretraga kanala sa interneta je samo alat kojim korisnici mogu pronaći TV kanale. Arena+ ne snosi odgovornost bilo ona pravnog tipa ili se odnosila na to da li određeni TV kanali rade ili seckaju. Ukoliko imate želju da gledate određeni TV kanal kao što je Sky, HBO, Canal+ itd. Javite nam se i naš tim programera će Vam pronaći cenu i uslove za priključivanje željenih TV kanala u postojeći sistem.